Ara

Öğrencilerimize Müziği sevdirme, benimsetme, sahiplendirme, öğrencilerimizin özgüvenini ve kendini ifade etmelerini desteklemeyi, Türkçeyi ve Türk kültürünü ve Türk müziğini sevdirmeyi amaçlayan Türkçe Karaoke yarışması yapıldı.
İlkokul ve Ortaokul olmak üzere 2 kategoride yapılan yarışmaya çok sayıda öğrencimiz katıldı.
Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Ara

Kas

Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, dünyanın en kutsal ve en saygın mesleğidir. Bu onurlu mesleğin malzemesi insandır. Bulunduğu her ortamda mum misali kendi yanarak etrafını aydınlatan öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına göre, milli ve manevi değerlerimizi benimseyerek özümsemiş bir şekilde yetiştiren, kutlu görevin yılmaz temsilcileridir.
Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor, emekli ve görevinin başında bulunan değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.

Kas

Okulumuz bahçesine geleneksel bahçe oyunlarının çizimi ve boyaması yapıldı. Sek-Sek, Körebe, Köşe Kapmaca gibi bu oyunlar öğrencilerimizin ilgi odağı oldu. Çizimlerin yapılmasında emeği geçen Öğretmen ve öğrencilerimize  teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Konferans Salonunda düzenlenen Anma programına Okulumuz Öğretmenleri, veliler ile öğrencilerimiz katıldı. Okul Müdürü Galip YAVUZARSLAN'ın günün anlam ve önemine yönelik konuşmasınının ardından Şiirler, Video gösterimi, Koro çalışması ve Atatürk'ün sevdiği şarkılar ile program sona erdi. Programın hazırlanmasında emeği Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ile anıyoruz.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN..

Okulumuz konferans salonunda yapılan kutlama proğramında Cumhuriyetimizin 100. yılı coşku ile kutlandı.

Ekm

2023-2024 Okul Aile Birliği Genel Kurulu 7 Ekim 2023 Cumartesi günü okulumuz konferans salonunda yapıldı. Genel Kurul öncesinde Eğitim Müşavirimiz Sayın Kürşat DULKADİR velilerimize okulun genel durumu ile ilgili bir konuşma yaptı.
Kurulda seçilen Okul Aile Birliği yönetimine görevlerinde başarılar diliyoruz.

Eyl

Mevlid-i Nebi Haftası Kutlama Programı Gerçekleştirildi.
Mevlid-i Nebi Haftası Kutlama Programımıza Eğitim Müşavirimiz Sayın Kürşat DULKADİR, Din Hizmetleri Müşaviri Bahadır ALİOĞLU, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, Hadisi Şeriflerin okunması, İlahi ve duaların okunması ve Kuran'ı Kerim Tilavetinden oluşan program icra edildi.

Tüm İslam aleminin Mevlid Kandili mübarek olsun.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla okulumuz bahçesinde İlköğretim Haftası Kutlama Programı düzenlendi. Kutlama Programına, Eğitim Müşavirimiz Sayın Kürşat DULKADİR, Protokol üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, öğrencilerin günün anlam ve önemini içeren konuşması ve dans gösterileri ve orotoryo ile devam etti. Programda konuşan Eğitim Müşavirimiz Sayın Kürşat DULKADİR konuşma yaptı.