Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü etkinliği okulumuz konferans salonunda gerçekleşti.

Programda günün anlam ve önemini belirten konumalar, şiirler, bando takımının Mehter Marşı gösterisi, sinevizyon gösterisi, türküler yer aldı.  Program sonunda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Çanakkale Şehitlerini anma günü münasebetiyle yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Mrt

Milli Şairimiz Merhum Mehmet Akif Ersoy’un, milletimizin vatan sevgisini ve bağımsızlığımıza olan tutkusunu kaleme aldığı İstiklal Marşımızın 12 Mart 1921 tarihinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından muhteşem bir coşku ve heyecanla kabul edilişinin 103. yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.
İstiklal Marşımızın 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 103. Yıldönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere “Vatan Şairi, Mütefekkir” Mehmet Akif Ersoy’u, vatan uğruna şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı minnet ve şükranla anıyoruz.
Ruhları Şad Olsun.
“Allah bir daha bu millete İstiklâl Marşı yazdırmasın”

103. YIL ANISINA HAZIRLADIĞIMIZ DERGİYİ BEĞENİNİZE SUNUYORUZ.

Mrt

Okulumuz Müzik Öğretmeni Şafak BAŞ'ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü müzik dinletisine Sayın Mariya DOĞAN Hanımefendi, Velilerimiz, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Katılımcıların büyük beğenisini kazanan müzik dinletisinin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Haftanın Temiz Sınıfı uygulamamız devam ediyor. Artık temiz sınıfı belirlemekte zorlanıyoruz.
Haftanın Temiz Sınıfı;
İlkokullarda ; 3/C
Ortaokullarda 5/İHO-B
Seçilen sınıflarımızı tebrik ederiz. Temiz sınıf uygulamasına katılan destek veren tüm öğrencilerimize de teşekkür ederiz.
Projenin uygulanmasında görevli Fen Bilimleri Öğretmeni Erdal ALTAN'a teşekkür ederiz.

Şbt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasbetiyle 7 Mart 2024 Perşembe günü saat:15:30'da müzik dinletisi yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Şbt

Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Genel Müdürlüğünce 24 Şubat 2024 tarihinde online olarak düzenlenen Türk Dünyası Satranç Turnuvası sonuçlanmıştır. Okulumuz 6. sınıf öğrencisi Ahmet Berke AKYÜZ üçüncü olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü ve Mahmet Akif Ersoyu Anma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda İstiklal Marşı'mızı güzel okuma yarışması düzenledik.Katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

TEMİZ SINIFIM PROJESİ Proje kapsamında haftanın en temiz ve düzenli sınıfları belirlendi. Temiz sınıf sertifikası öğrencilerimize takdim edildi.
Haftanın en temiz ve düzenli sınıfı
İlkokullarda : 4/B
Ortaokullarda : 7/B olarak belirlenmiştir. Öğrencilerimize hasssasiyetlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Kahramanmaraş Merkezli 6 Şubat Depremlerinde Hayatını Kaybedenler için Okullumuzda 1 Dakikalık Saygı Duruşuyla anıldı.

Türkiye’nin bir deprem ülkesi olduğunu, tarih boyunca farklı şiddetlerde meydana gelen depremlerden ve bilim insanlarının çalışmalarından biliyoruz. 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremler, bu gerçeği bizlere bir kez daha hatırlattı ve insanlık tarihi boyunca yaşanılan en ağır doğal afetlerden birisi oldu. On bir ilimizin hasara uğradığı bu felaket, ülkemizi derinden yaralayıp, emsalsiz acılar ve kayıplar ile sonuçlanarak hafızalarda unutulmayacak izler bıraktı.

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, depremi maddî manevi hasarla atlatan tüm vatandaşlarımızın acısını yürekten paylaşıyoruz.

Sayın Velilerimiz,
2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Veli Toplantısı 03/02/2024 Cumartesi günü saat 14:00’te yapılacaktır.
Toplantıda okulun genel işleyişi, öğrenci başarı durumları, öğrenci devamsızlık durumları, alınacak tedbirler konusunda görüş alışverişinde bulunulacaktır.
Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Şbt

Okulumuzda Türkçeyi kullanma ve masalları sevdirmeyi, amaçlayan masal anlatma yarışması düzenlendi. Velilerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen yarışmamızda dereceye giren öğrencilerimize çeşitli hediyeler verilmiştir.

Şbt

2023-2024 1. DÖNEM KARNE TÖRENİ YAPILDI.

Ara

Sosyal etkinlikler kapsamında eğitici-öğretici özelikte Türk filmleri izleme etkinliği yapıldı.

Ara

Öğrencilerimize Müziği sevdirme, benimsetme, sahiplendirme, öğrencilerimizin özgüvenini ve kendini ifade etmelerini desteklemeyi, Türkçeyi ve Türk kültürünü ve Türk müziğini sevdirmeyi amaçlayan Türkçe Karaoke yarışması yapıldı.
İlkokul ve Ortaokul olmak üzere 2 kategoride yapılan yarışmaya çok sayıda öğrencimiz katıldı.
Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimiz ödüllendirildi.