GERİ DÖNÜŞEBİLEN ATIKLARDAN TASARIM YARIŞMASI

28-02-2024

GERİDÖNÜŞÜMMALZEMELERİTASARIMIYARIŞMASINAKATILIMŞARTLARI

1-YarışmanınAdı:“GeriDönüşümMalzemeleriTasarımı” Yarışması

2-Yarışmanın Tanımı: Bişkek Türk Okulu öğrencilerinin geri dönüşüm konusunda farkındalık yaratması ilebilgi, duyguvedüşüncelerini yansıtmalarıamacıyladüzenlenen geridönüşümmalzemelerindenyapılacak ev aksesuarları yarışmasında ilk üçe giren öğrenciler tespit edilerek Okulumuzda yapılacak törenle ödüllerini alacaklardır.

3-YarışmanınKapsamıveŞartları:

-         Yarışmayailkokulveortaokul öğrencileri katılabilir.

-         İlkveortaokulöğrencilerineaiteserlerkendikulvarlarındadeğerlendirilecektir.

-         Yarışmadaişlenecektemageridönüşümmalzemelerindenevaksesuarıyapımıolacaktır.

-         Yarışmaya gönderilecek eserler özgün fikirlerle sadece geri dönüştürülebilir kâğıt, karton, cam, plastik, metal gibi materyallerden oluşturulmuş olmalıdır. Hazır ürünlerden yapılan özgün olmayan eseler kabul edilmeyecektir.

-         Eserlerkapalıbirkutuveya koliiçerisinde teslim edilecektir.

-         Kapalı kutu veya koli üzerinde öğrencinin adı-soyadı-sınıfı ve numarası yazılacaktır.

-         Her öğrencinin en fazla iki eseri kabul edilecektir.

-         Katılımcı yarışmaya gönderdiği eserin kendisine ait olduğunu ve tüm izinlerini aldığını kabul, beyan ve taahhüt eder. Eseri ödül alan veya sergilenmeye değer bulunan katılımcılardan bu beyan ve kabulleri dışında hareket ettiği anlaşılanlardan bu yarışma ile elde ettikleri ödül, unvan ve her türlü kazanımları geri alınır.

4-Yarışmanın Duyurulması: Yarışma Bişkek Türk Okulu veli grupları ve sosyal medya platformlarından ayrıca okul içinde de duyurusu yapılacaktır.

5-Değerlendirme ve Jüri: Yarışmaya katılan tüm öğrenciler eserlerini kendi sınıf Öğretmenlerine belirtilen süreye kadar teslim edeceklerdir. Eserler Sınıf Öğretmenleri tarafından Fen Bilimleri Öğretmenleri Erdal ALTAN ve Ertan ÇETİNKAYA’ya toplu olarak teslim edeceklerdir. Jüri İlgili Müdür Yardımcısı, Fen Bilimleri Öğretmenleri ve Görsel Sanatlar Öğretmeninden oluşacaktır.

6-Katılım Tarihi: Eserlerin, en geç 15 Mart 2024 Cuma günü saat 15.00’a kadar Öğrenciler tarafından Sınıf Öğretmenlerine teslim edilecektir.

7- Ödüller:Yarışmada dereceye giren öğrenciler Bişkek Türk Okulu Müdürlüğü tarafından ödüllendirileceklerdir.

8-

Ödüller okulda yapılacak bir kutlama töreni ile verilecektir. Tören Tarihi öğrencilere ayrıca duyurulacaktır.

Yayın: 28.02.2024 - Güncelleme: 28.02.2024 07:36 - Görüntülenme: 38